The Buckingham School Drum Lessons Autumn 18

Thursday

	T	00.00	44.00	140.00	00.00	44.00	40.00	00.00
Matthew Cox	20min	09.00am	11.30am	12.30pm	09.00am	11.30am	12.30pm	09.00am
Christopher Lloyd	20min	09.20am	11.50am	10.30am	09.20am	11.50am	10.30am	09.20am
James Moss	20min	09.40am	12.10pm	10.10am	09.40am	12.10pm	10.10am	09.40am
Sam Mitchell-Farmer	20min	10.00am	09.00am	10.50am	10.00am	09.00am	10.50am	10.00am
Samuel Brown	20min	10.20am	09.20am	11.10am	10.20am	09.20am	11.10am	10.20am
Evan Scadden	30min	11.00am	09.40am	11.30am	11.00am	09.40am	11.30am	11.00am
Thomas Wilson	30min	11.30am	10.10am	12.00pm	11.30am	10.10am	12.00pm	11.30am
Zoe Roberts	30min	12.00pm	10.40am	09.00am	12.00pm	10.40am	09.00am	12.00pm
Samuel Hatton	20min	10.40am	12.30pm	09.30am	10.40am	12.30pm	09.30am	10.40am
Grace Gregory	20min	12.30pm	11.10am	09.50am	12.30pm	11.10am	09.50am	12.30pm
Charlie Conroy	20min	12.50pm						

Teacher: James Knowles

JKN@BUCKSMUSIC.ORG